Verschillende meningen

Hoe ga je om met meningen die je online leest?

Hoe dient een bekeerling om te gaan met de verschillende meningen op bijvoorbeeld Facebook

In naam van Allah, de Barmhartige, de Erbarmer.

Een uitstekende vraag die aangeeft hoe gewoon het vergaren van kennis via het internet is geworden. We willen u graag het volgende hierin meegeven;

Het is het beste om voor het opdoen van kennis uzelf te richten tot een fysiek instituut/moskee dat u van een gedegen lesprogramma kan voorzien. Het opdoen van kennis is namelijk geen bezigheid die u met een half uurtje per dag via facebook kunt bewerkstelligen. Het vraagt tijd, inspanning en doorzettingsvermogen.

Een docent zal u onderwijzen in volgorde van belang. Hij zal uw vragen beantwoorden wanneer zaken onduidelijk zijn. Hij zal u adviseren inzake uw ontwikkeling wanneer u daar behoefte aan heeft. Al deze zaken zijn niet van toepassing wanneer u slechts losse stukjes leest via het internet.

Mocht u in uw omgeving echter geen mogelijkheid hebben om fysiek les te volgen dan zijn er online ook instituten te vinden. In de Engelse taal zult u diverse lesprogramma's kunnen volgen die u zullen helpen stap voor stap de islam beter te leren kennen. En wat betreft al die meningen die u online aantreft; wanneer u les volgt bij een specifieke docent zal hij u hierin wegwijs kunnen maken. Het mag duidelijk zijn; wij raden u aan om fysiek les te volgen, het zal u op vele manieren van voordeel zijn.

Team bekeerlingen.nl