Handleiding voor startende moslims

Om jou als startende moslim zijnde eenvoudig op weg te helpen hebben wij een handleiding voor je ontworpen.

Lees hieronder wat je zoal in de handleiding zult vinden en download hem onderaan de pagina via de download-knop.

Wanneer je net moslim bent geworden is het belangrijk om jezelf niet te overstelpen met allerlei informatie. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niets hoeft te leren. Wat is dan de middenweg daarin? Om die vraag te beantwoorden bieden wij je de handleiding voor startende moslims aan.

In deze handleiding tref je alle informatie aan die gedurende de eerste weken relevant voor je is. Je hebt in die eerste weken dus geen enkel ander boek nodig dan dit! Wat wil het nu eigenlijk zeggen dat je bekeerd bent? Hoe ga je het je omgeving vertellen en moet je dat wel direct doen? Nu je zoveel dingen te leren hebt, waar moet je beginnen?

Hoe verricht je de gebeden, hoe verricht je de rituele wassing, hoe zit het nu precies met kleding, wat is de ramadan en wat betekenen die Arabische woorden die ik zo vaak lees? Op al die vragen geeft deze handleiding een kort en krachtig antwoord. Maak het jezelf gemakkelijk; Downloaden kan via de knop hieronder. Attendeer anderen ook op deze download via de social media optie.

Download: Handleiding voor startende moslims